Zona de Picnic Făget este singurul amplasament amenajat în orașul Mioveni în care sunt permise activitățile de picnic, autoritățile locale prin SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, îngrijindu-se constant de întreținerea zonei și de oferirea celor mai bune condiții pentru vizitatori.

Astfel, vă aducem la cunoștință câteva reguli elementare, de bun simț, pentru păstrarea spațiului de picnic în condiții decente

Zona de picnic Făget este administrată de către S.Ed.C Mioveni, fiind locul preferat al locuitorilor care doresc să-și petreacă timpul liber în natură, sau la un grătar. Condițiile oferite sunt foarte bune, spațiul este amenajat cu platforme din lespezi de piatră, grătare, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cu vegetaţie medie şi joasă, iluminat public şi spaţiu de parcare, toate puse la dispoziția locuitorilor de către administrația locală.

REGULI DE UTILIZARE

  • Nu aruncați resturile alimentare, ambalajele sau mucurile de țigară în natură. În acest sens, vă sunt puse la dispoziție pubele care sunt debarasate zilnic, de câte ori este cazul, de către angajații noștri.
  • Aprindeți focul doar în locurile special amenajate, respectiv la grătarele care vă sunt puse la dispoziție și ele, tot gratuit, de către autoritățile locale. De asemenea focul trebuie supravegheat în permanență.
  • Nu distrugeți panourile informative, marcajele, indicatoarele, construcțiile, împremuirile sau alte amenajări aflate în perimetrul zonei de picnic.
  • Respectați programul/orarul de desfășurare a activității de picnic, și anume zilnic între orele 08.00 – 23.00.
  • Lăsați locul în care ați desfășurat activitatea de picnic curat și nealterat, nu abandonați obiecte de orice fel în perimetrul zonei sau în vecinătatea ei.
  • Parcați mașinile doar în zonele special amenajate în acest scop.
  • Respectați ordinea și liniștea publică și bunele moravuri, conform legislației în vigoare.
  • Nu desfășurați activități de picnic în afara zonei indicate pentru activitățile de picnic – “Zona de Picnic Făgetu” din orașul Mioveni.