SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză.

Stația ITP este amplasată pe DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul “Pod Colibași peste Râul Doamnei” și este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5 t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5 t.

 

Pentru realizarea inspecției tehnice periodice, dosarul dvs. trebuie să conțină  următoarele documente:

  1. Certificat de înmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau după caz, autorizaţia provizorie de circulaţie;
  2. Buletin de identitate al persoanei care prezintă vehiculul la inspecție – original;
  3. Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei – original;
  4. Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original- securizată de R.A.R.

Pentru programări sau detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon: 0722.535.013, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00, iar sâmbătă între orele 09.00 – 12.00.

Punct de lucru: oraș Mioveni, cartier Colibași, punct Pod Colibași peste Râul Doamnei.