Tipărire

În ultimii ani societatea noastră s-a transformat considerabil, prin diversificarea serviciilor oferite populației, dar mai ales prin eficientizarea continuă a activității. Amenajarea spațiilor verzi este un serviciu foarte important în cadrul societății noastre și are un rol foarte important dat fiind faptul că are drept rezultat îmbunătățirea aspectului exterior, contribuie la îmbunătățirea aspectului peisagistic al orașului și la menținerea unui climat de viață sănătos, însă, presupune o muncă migăloasă, ce necesită și cunoștinte de specialitate.

S.Ed.C. Mioveni oferă servicii profesionale și o gamă completă de soluții pentru amenajarea spațiilor verzi precum spații publice, grădini sau parcuri, oferind în acest sens consultanță, deviz pentru lucrări și garanție după terminarea acesteia.

Printre serviciile pe care le oferim în amenajarea și întretinerea spațiului verde se numără:

Specialiștii noștri în domeniu vă stau la dispoziție pentru amenajarea spațiului verde. Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră de servicii, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886.