Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni execută prestații de salubrizare stradală și întreținerea curățeniei stradale. Activitatea se desfășoară pe formații de lucru, fiecare dintre acestea fiind coordonată de un șef de formație. Operațiunile de măturat manual și mecanizat, curățare și răzuire a rigolelor, spălare, stropire, întreținere a căilor publice se realizează în scopul păstrării unui aspect salubru al orașului. Întreținerea curățeniei se face zilnic, fiind vizate atât străzile cât și spațiile verzi stradale, spațiile de agrement sau parcările.

Interesul societății noastre pentru modernizarea activității s-a concretizat prin investiția continuă pe care o facem în aparatură și utilaje specifice activității.

În ceea ce privește serviciul de salubritate, pe lângă angajații ce activează în acest sector, societatea dispune și de dotări moderne. Am introdus măturatul și spălatul mecanizat al străzilor, mărind astfel semnificativ calitatea serviciilor de salubrizare. Pentru a reduce riscul de îmbolnăvire a populației ca urmare a acțiunii patogene a microorganismelor existente în praful stradal, societatea noastră stabilește un interval orar pentru efectuarea operațiunilor de stropire, măturare și spălare a căilor publice. Intervalele orare sunt alese astfel încât să se evite perioadele la care se produc aglomerații.

Tipuri de servicii prestate de societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, pe bază de comandă sau prin încheiere de contract:

  • Servicii curățenie parcări subterane și supraterane;
  • Servicii curățenie generală;
  • Servicii curățenie zilnică și de întreținere;
  • Servicii curățenie după constructor;
  • Servicii curățenie industrială

(spații depozitare, spații de producție, hale industriale);

  • Servicii de întretinere spații verzi/parcări;
  • Servicii deszăpezire mecanizată și manuală.

SERVICII DE TRANSPORT MOLOZ

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă servicii de colectare și transport al deșeurilor rezultate în urma lucrărilor de construcții, demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație. Angajații noștri vor veni și vor ridica materialele rezultate în urma lucrărilor de acest gen, contra cost, tariful fiind calculat în funcție de cantitatea pe care solicitantul o are de aruncat. Societatea noastră percepe pentru transportul molozului un tarif de 60 lei mc (fără TVA).

Cu acest prilej, vă atragem atenția asupra faptului că, potrivit legii, pentru executarea unor lucrări de construcție sau renovare/amenajare a locuinței (incluzând lucrări de desființare parțială, consolidare, reparație, modernizare, modificare, extindere, reabilitare sau renovare), aveți obligația să dețineți o autorizație eliberată de primărie, dar și să încheiați un contract cu o firmă autorizată pentru colectarea deșeurilor rezultate.

Totodată, trebuie să știți că molozul nu trebuie în niciun caz depozitat pe domeniul public, aruncat în câmp sau lângă containerele destinate gunoiului menajer, în caz contrar riscați amenzi usturătoare, mai ales dacă acesta blochează circulaţia, canalizarea sau accesul la diferite utilităţi.

Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, sau direct la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, oraș Mioveni, județul Argeș.

SERVICE, CURĂȚENIE ȘI MENTENANȚĂ PENTRU SUBSOLUL BLOCULUI

S.Ed.C Mioveni vine în ajutorul dvs. și vă pune la dispoziție servicii de curățenie, mentenanță și service pentru subsolurile blocurilor. Subsolurile sunt, de cele mai multe ori, locul de depozitare pentru multe vechituri și alte obiecte de care nu mai aveți nevoie de-a lungul timpului. În alte cazuri, sunt adevărate focare de infecție, fiind inundate din cauza instalațiilor sanitare defecte.

Societatea noastră vă pune la dispoziție un pachet de servicii pentru rezolvarea tuturor acestor probleme. Oferta cuprinde evacuarea gunoiului, curățarea spațiului și servicii de igienizare și dezinfectare, conform normelor în vigoare. Echipa noastră este specializată pentru acest gen de lucrări fiind dotată cu echipamentele necesare.

Tarifele practicate de societatea noastră pentru acest serviciu sunt:

  • Garsonieră – 1,5 lei (fără TVA);
  • Apartament – 1,2/cameră (fără TVA).

SERVICII DE CURĂȚENIE A SCĂRII BLOCULUI

 

Operațiunile de curățenie în scările de blocuri se vor efectua săptămânal, cu materialele noastre de curățenie, de cea mai bună calitate, care vor împrospăta aerul și vor da un aspect curat și primitor scării dumneavoastră de bloc.

Pentru închieierea unui contract în acest sens cu societatea noastră, vă punem la dispoziție două oferte, în funcție de necesitățile dvs. Oferta noastră include operațiuni de măturare și spălare a întregii suprafețe a scării blocului.

OFERTĂ și TARIFE:

4 x măturat + 1 x spălat – 52.50 lei (fără TVA 19%)

4 x măturat + 4 x spălat – 65.00 lei (fără TVA 19%)

*Oferta este calculată pentru o scară de bloc și se adresează asociațiilor de proprietari din orașul Mioveni.