În urma discuțiilor purtate în această dimineață cu prefectul județului Argeș, am fost avertizați cu privire la emiterea Codului Galben de frig, care a intrat în vigoare în această dimineaţă până săptămâna viitoare, perioadă în care se vor înregistra temperaturi cu cel puțin 10 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an. De asemenea, de luni va fi în vigoare o atenţionare Cod Portocaliu de ger pentru întreaga zonă a Munteniei, unde maximele vor fi cuprinse între -12 şi -8 grade, iar minimele vor coborî până la -22 de grade. Avertizarea meteo COD PORTOCALIU ce vizează temperaturi foarte scazute, noaptea si ziua, este valabilă pentru interval 26 februarie, ora 03.00 - 01 martie, ora 10.00.
În baza acestor avertizări și prognoze meteo de ger, ninsori și viscol, facem apel către toate instituțiile, agenții economici, cât și cetățenii orașului să ia masuri de pregatire a fortelor si mijloacelor de interventie începand cu seara zilei de duminică, pentru evitarea oricăror situații nepăcute. Protejați instalațiile și branșamentele de apă, apometrele, contorii și alte elemente expuse la frig. 
La această oră, echipele de intervenție responsabile cu deszăpezirea se află în teren și acționează, încă din cursul nopții, în vederea menținerii în stare practicabilă a arterelor de circulație. 
Acțiunea de deszăpezire va viza, cu precădere, arterele principale ale orașului.
Pentru ca operațiunea de deszăpezire să se efectueze într-un timp cât mai scurt și pentru a nu împiedica deplasarea și acțiunea utilajelor, cetățenii sunt rugați să parcheze conform regulilor de circulație. De asemenea, vă sugerăm să nu porniți la drum fără a consulta înainte prognoza meteo și doar cu autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare.
În acest moment circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la S.C. S.Ed.C. Mioveni, telefon 0348/457.102 sau 0736.202.067 și la ofițerul de serviciu din cadrul primăriei, la telefon 0730.444.784 sau 0348/455.999, ori Poliția Locală Mioveni telefon 0348/445.855.