S.Ed.C. Mioveni vă așteaptă să petreceți timpul liber la bazinul de înot din oraș. Dat în folosință la începutul anului 2013, bazinul de înot a devenit repede unul din locurile preferate de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți. Micuții care urmează cursurile de inițiere la Bazinul de Înot Didactic și de Agrement se pregătesc sub îndrumarea a doi instructori specializaţi, sunt în permanență sub supravegherea unui salvamar şi beneficiază de asistență medicală.

Acest proiect a deservit, în primă fază, cei aproximativ 7000 de elevi din Mioveni, dar foarte repede a atras şi alți practicanţi de înot din zonă ce erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti.

Ca şi dotări suplimentare, că bazinul dispune de saună, sonorizare, wi-fi, cabine de schimbat, duşuri, toalete. Calitatea apei din piscină este asigurată prin efectuarea de măsurători, probe și analize periodice, prin filtrarea şi tratarea acesteia cu soluţii profesionale, care respectă normele sanitar-veterinare în vigoare. Persoanele care nu au echipament specific pot găsi astfel de articole în incinta bazinului. Cei interesaţi se pot înscrie la sediul bazinului, situat pe Bulevardul Dacia, sau la telefoanele: 0348/807.080 și 0725.104.856.

 TARIFE ȘI ABONAMENTE

BILET INTRARE BAZIN

12 lei/oră

BILET INTRARE BAZIN

adult şi copil sub 5 ani, care nu beneficiază de instruire

15 lei/oră

ABONAMENT INIŢIERE

10 ședințe - 30 zile

100 lei

ABONAMENT AGREMENT

10 ședințe - 30 zile

100 lei

ABONAMENT

adult şi copil sub 5 ani care nu beneficiază de instruire

10 ședințe - 30 zile

120 lei

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

  • Dosar cu șină;
  • Copie după certificatul de naștere;
  • Cerere de înscriere la cursurile de înot (formular tip);
  • "Permis de intrare" emis de casieria Bazinului de Înot Mioveni și vizat de asistenta medicală din cadrul bazinului. *Viza de intrare are valabilitate o lună, iar taxa pentru vizarea permisului este de 5 lei.
  • Declarație tip pe propria răspundere din partea părintelui precum că a luat la cunoștinta de Regulamentul Bazinului, Norme de Comportare, Interdicții și Obligații (formular tip). 

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

  • Luni – Vineri: 00 – 22.00;
  • Sâmbătă – Duminică: 00 – 16.00;

PROGRAM EXCLUSIV PENTRU AGREMENT

  • Luni, Miercuri:                     18.00 – 22.00 (ultima intrare la ora 21.00);
  • Marți, Joi, Vineri:                 20.00 – 22.00 (ultima intrare la ora 21.00);
  • Sâmătă, Duminică:               12.00 – 16.00 (ultima intrare la ora 15.00);

*Accesul persoanelor care vin la agrement este admis și în afara orelor de mai sus, în limita disponibip a culoarelor!

Construcția bazinului a fost realizată în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Acesta are formă dreptunghiulară, cu lăţimea de 19,5 m şi lungimea de 42 m, cu o suprafaţă construită de 840 mp, iar cea desfăşurată de 1.650 mp. Construcţia are parter şi etaj, este acoperită în boltă cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adâncimea piscinei variază între 1,20 m şi 1,80 m, în zona de block starturi. La parter au fost amenajate grupuri sanitare, duşuri, vestiare pentru fete, băieţi şi instructori, spaţii de depozitare, staţie de filtrare, tratare şi pompare a apei şi un atelier pentru mecanici.