microcipare

Ai grijă de el. MICROCIPEAZĂ-L!


 Una dintre obligațiile majore, conform legii, ale deținătorilor de câini, este prezentarea la medicul veterinar pentru microcipare. Dacă vă pierdeți câinele, iar acesta este microcipat (deci înregistrat în Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân cu datele dvs. de contact), puteți fi anunțat atunci când cineva îl găsește și îl duce la veterinar, sau ajunge în adăpostul public.
Câinii neidentificați şi neînregistrați aflați în spațiile publice sunt considerați câini fără stăpân şi sunt tratați conform prevederilor legislației specifice în vigoare.


Microcipul este un dispozitiv electronic încapsulat într-o sticlă biocompatibilă, tratat antimigrație, rezistent la apă, la vibratii și la șoc. Conține un cod unic ce poate fi citit numai cu ajutorul unui cititor (scanner) special proiectat pentru activarea microcipului.
Implantarea microcipului se face de către un medic veterinar autorizat, procedura nu este dureroasă și nu necesită anestezie.
Baza de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni poate presta acest gen de serviciu contra cost.
 Contact: Cartier Racovița, punctul Valea Popii, oraș Mioveni, județul Argeș (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice - v. indicator)
 Tel - 0736 002 557

 PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL:
L - V: 10.00 - 14.00
S: 10.00 - 12.00
D: ÎNCHIS