Tipărire
În ultima săptămână, colegii noștri de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare. Iată care sunt acestea:
→ au început lucrările de curățenie la canalul din zona Gubavu.
→ continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m;
→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 14 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare sau pentru evacuarea apelor din subsol, în diferite zone din oraș;
→ măturatul carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale; acțiunea se realizează atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil;
→ reparații foișoare Colibași - zona Pleașa.
→ continuă lucrările la sistemul de irigație și de amenajare peisagistică pentru parcul adiacent Sălii Sporturilor;
→ realizare sistem iluminat exterior (parcare) Sala Sporturilor.
→ au început lucrările specifice acestei perioade - lucrările de întreținere (cosit mecanic) a zonelor verzi, a parcurilor, dar și a spațiilor verzi din jurul blocurilor, greblarea frunzelor și a altor resturi din spațiile verzi.
 
Cu acest prilej, vă aducem la cunoștință că acțiunea de toaletare a arborilor din oraș este programată pentru începutul lunii noiembrie, în perioada de repaus vegetativ.
Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:
DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
Email – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.
 
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
 
Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi copac
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Ar putea fi o imagine cu stând în picioare, în aer liber şi copac
 
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, drum şi text care spune „MIOVENI S.Ed.C”
 
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
 
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
 
Ar putea fi o imagine cu iarbăAr putea fi o imagine cu în aer liber