Tip─ârire
­čöö­čöö­čööServicii de inspec╚Ťie video pentru re╚Ťelele de ap─â ╚Öi canalizare
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL dispune de o serie de dot─âri la ├«nalte standarde, dispuse s─â u┼čureze procesul de detectare ┼či remediere a pierderilor ┼či disfunc┼úionalit─â┼úilor ├«n re┼úelele de ap─â ┼či canalizare.
­čĹë Aparatura de tip CCTV de care dispunem realizeaz─â inspec╚Ťia video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construc╚Ťiei sau a dimensiunilor mici ale acestora. Inspec╚Ťia video se realizeaz─â la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei ╚Öi racordurilor, sau pentru re╚Ťele aflate ├«n reabilitare, asigur├óndu-se astfel o calitate mai bun─â a lucr─ârilor.
­čĹë Totodat─â, pe baza rezultatelor furnizate ├«n urma inspec╚Ťiei video a canaliz─ârii, se poate interveni eficient de fiecare dat─â c├ónd sunt semnalate defectiuni majore. Pot fi depistate eventualele obtur─âri sau aplatiz─ârii tubului, permi╚Ť├ónd astfel o interven╚Ťie ├«n timp real, cu costuri reduse, la locul defec╚Ťiunilor constatate.
La finalizarea lucr─ârilor se pred─â pe DVD/ e-mail/ h├órtie, raportul final al inspec╚Ťiilor cu video ╚Öi foto.
Diametrul tuburilor pe care se poate face inspec╚Ťia ├«ncepe de la DN 250 mm.
­čĹë Tariful lucr─ârilor de inspec╚Ťie video este de 375,28 lei/or─â
Tariful deplas─ârii este de 12,01 lei/km.
Preturile con╚Ťin TVA.
Societatea noastr─â pune la dispozi┼úie CCTV-ul ┼či ├«n alte jude┼úe.
***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.
ÔśÄ Aceste servicii se presteaz─â ├«n urma unei solicit─âri transmise la sediul nostru din strada Carol Davila, nr. 4, ora╚Ö Mioveni, jude╚Ťul Arge╚Ö, tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, sau prin email: Aceast─â adres─â de email este protejat─â contra spambots. Trebuie s─â activa╚Ťi JavaScript pentru a o vedea..
 
Ar putea fi o imagine cu text