🔔🔔🔔Servicii de inspecție video pentru rețelele de apă și canalizare
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL dispune de o serie de dotări la înalte standarde, dispuse să uşureze procesul de detectare şi remediere a pierderilor şi disfuncţionalităţilor în reţelele de apă şi canalizare.
👉 Aparatura de tip CCTV de care dispunem realizează inspecția video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construcției sau a dimensiunilor mici ale acestora. Inspecția video se realizează la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei și racordurilor, sau pentru rețele aflate în reabilitare, asigurându-se astfel o calitate mai bună a lucrărilor.
👉 Totodată, pe baza rezultatelor furnizate în urma inspecției video a canalizării, se poate interveni eficient de fiecare dată când sunt semnalate defectiuni majore. Pot fi depistate eventualele obturări sau aplatizării tubului, permițând astfel o intervenție în timp real, cu costuri reduse, la locul defecțiunilor constatate.
La finalizarea lucrărilor se predă pe DVD/ e-mail/ hârtie, raportul final al inspecțiilor cu video și foto.
Diametrul tuburilor pe care se poate face inspecția începe de la DN 250 mm.
👉 Tariful lucrărilor de inspecție video este de 375,28 lei/oră
Tariful deplasării este de 12,01 lei/km.
Preturile conțin TVA.
Societatea noastră pune la dispoziţie CCTV-ul şi în alte judeţe.
***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.
☎ Aceste servicii se prestează în urma unei solicitări transmise la sediul nostru din strada Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, județul Argeș, tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, sau prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Ar putea fi o imagine cu text