Tipărire
🌳🌳🌳 Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a realizat în această săptămână mai multe lucrări de reparații asupra mobilierului urban din cele două zone de picnic din Făget și Racovița, iar numărul de grătare a fost suplimentat.
Așadar, la Făget, au fost amplasate încă 4 grătare, astfel că locația este utilată acum cu 17 grătare, 19 foișoare, mese și bănci și oferă multiple facilități: cișmele, supraveghere video, un spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cu vegetaţie medie şi joasă, iluminat public, grupuri sanitare, parcare, spațiu de camping, precum și 6 locuri de parcare pentru rulote, racordate la apă și curent.
Cu această ocazie, revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilităţile din zonele de picnic administrate de societatea noastră, să respecte regulile de utilizare:
→ Nu aruncați resturile alimentare, ambalajele sau mucurile de țigară în natură. În acest sens, vă sunt puse la dispoziție pubele care sunt debarasate zilnic, de câte ori este cazul, de către colegii noștri.
→ Aprindeți focul doar în locurile special amenajate, respectiv la grătarele care vă sunt puse la dispoziție. De asemenea, focul trebuie supravegheat în permanență.
→ Nu distrugeți panourile informative, marcajele, indicatoarele, construcțiile, împremuirile sau alte amenajări aflate în perimetrul zonei de picnic.
→ Respectați programul/orarul de desfășurare a activității de picnic, și anume zilnic între orele 08.00 – 23.00.
→ Lăsați locul în care ați desfășurat activitatea de picnic curat și nealterat, nu abandonați obiecte de orice fel în perimetrul zonei sau în vecinătatea ei.
→ Parcați mașinile doar în zonele special amenajate în acest scop.
→ Respectați ordinea și liniștea publică.
Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.🌳🌳🌳