🔔 În această perioadă, societatea noastră desfășoară acțiuni de salubrizare a arterelor de circulație, ce vizează atât Bulevardul Dacia, cât și străzile secundare, acolo unde este posibil. Se acționează cu utilaje specializate pentru măturat și stropit/spălat mecanizat, folosindu-se un detergent special pentru degresat, concentrat și prietenos cu mediul.
👉 Acțiunea de spălare/stropire a carosabilului vizează reducerea disconfortului creat de caniculă și face parte dintr-un plan de măsuri adoptat de către autoritățile locale în vederea protejării populației în perioadele cu temperaturi ridicate, urmărindu-se totodată și reducerea emisiilor poluante de praf.
👉 Vă reamintim că în oraș au fost organizate mai multe puncte speciale de hidratare, după cum urmează:
- Primăria Mioveni – Bulevardul Dacia, nr. 1;
- Piaţa Agroalimentară Dacia – strada Pieţei, nr. 1;
- Policlinica Mioveni – strada Cărăneşti;
- CS Dacia Mioveni 2012 – Bulevardul Dacia;
- Şcoala Veche (sediul SVSU);
- Grădinița “TIC-PITIC” Mioveni;
- Spitalul Orășenesc Mioveni.
👉 De asemenea, adăpostirea populației, în caz de necesitate, se poate face în locuri răcoroase (biserici), la Catedrala din Mioveni (subsol), precum și la Primăria orașului Mioveni.
Pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, rugăm cetăţenii să evite expunerile la soare în special în intervalul 10:00 – 18:00. În cazul deplasărilor se recomandă folosirea mijloacelor de protecţie (pălării, umbrele, ochelari de soare), iar îmbrăcăminea trebuie să fie adecvată – haine largi, deschise la culoare. De asemenea, se recomandă consumul cât mai mare de lichide, dar evitarea cu desăvârșire a băuturilor alcoolice și consumul moderat de cafea, care pot duce la deshidratarea organismului.
 
Ar putea fi o imagine cu drum şi stradăAr putea fi o imagine cu drum şi text care spune „DENTAL 06 DEE”Ar putea fi o imagine cu în aer liber