Bazinul Didactic de Înot Mioveni, obiectiv aflat în administrarea S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., împlinește astăzi, 12 ianuarie, 8 ani de la deschidere, timp în care a devenit un obiectiv foarte important pentru comunitate și unul dintre locurile preferate de petrecere a timpului liber pentru copii și adulți. Deschiderea bazinului a oferit posibilitatea antrenării echipei de performanță a CS Dacia Mioveni 2012, obiectivul dovedindu-se, totodată, un excelent loc de relaxare și inițiere în tainele înotului pentru mii de locuitori de toate vârstele.

Cea mai profitabilă investiție este cea în viitor, în copii, în educația lor și în sport. Instructorii noștri de înot vă așteaptă la cursurile de inițiere si perfecționare, să învățați mișcările de bază ale înotului, sport ale cărui beneficii sunt de necontestat. Nu există bucurie mai mare pentru cei mici decât aceea de a se juca și de a se distra alături de prietenii lor, practicând un sport, în acelasi timp având efecte benefice asupra organismului – întărește sistemul imunitar, dezvoltă armonios musculatura, ameliorează durerile de spate, îmbunătățește respirația.

Pentru programări la cursurile de inițiere înot și detalii suplimentare instructorii noștri vă stau la dispoziție la numerele de telefon: 0723 588 361 (George Grigore), 0754 240 141 (Ștefan Covălcescu). Dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată în acești 8 ani și vă asigurăm că și de acum înainte vom încerca să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră prin oferirea de servicii de calitate.