Iată că blănoșii noștri de la adăpostul de câini fără stăpân, aflat în administrarea societății noastre, se bucură acum de o suprafață mult mai mare cu țarcuri suplimetare și de un confort sporit. Așa cum vă informam S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. prin sprijinul Asociației Happy Paws Romania e.v., au elaborat planuri în vederea îndeplinirii obiectivelor privind condițiile de trai ale animalelor, unele dintre ele fiind deja realizate.

Prin donațiile oferite de Asociația Happy Paws Romania e.v., echipele de muncitori au reușit să amenajeze spații noi și să construiască țarcuri suplimentare, pentru a le oferi câinilor mai mult spațiu și pentru a reduce numărul acestora din țarcurile deja existente. Toate măsurile luate în ceea ce privește modernizarea spațiilor din adăpost sunt menite să asigure conditii mai bune de trai acestor animale. Multe dintre acestea trăiesc în adăpost de o perioadă îndelungată și nevoia de a le oferi condiții mai bune reprezintă o preocupare continuă a societății noastre.

Primăria orașului Mioveni și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin reprezentanții lor legali, mulțumesc asociației Happy paws Romania e.v pentru sprijinul acordat în privința îmbunătățirii condițiilor de trai ale animalelor din adăpost.