Angajații sectorului apă-canal, din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., desfășoară un amplu program de curățare și verificare a sistemlui de canalizare, intervin în decolmatarea și spălarea acestuia cu substanțe speciale degresante.

Trebuie înțeles faptul că sunt angrenate importante resurse umane și financiare, atunci când au loc intervenții pentru îndepărtarea efectelor colmatării sistemului de canalizare cu diverse obiecte, materiale textile, precum și bucăți de materiale plastice, în cele din urmă, afectându-ne pe noi toți.

Așa cum v-am mai informat, colegii noștri efectuează, zilnic, intervenții în vederea desfundării sistemului de canalizare al orașului. Întreținerea sistemului de canalizare este foarte mult îngreunată din cauza utilizatorilor care folosesc toaletele pe post de coș de gunoi.

Echipele de intervenție vor acționa de fiecare dată când se constată disfuncționalități ale sistemului de canalizare, dar totodată facem un nou apel prin care vă rugăm să luați toate măsurile pentru utilizarea toaletelor din locuințe strict în scopul pentru care sunt destinate.