Așa cum v-am informat, a început a doua etapă a lucrărilor de întreținere a zonelor verzi, parcurilor, precum și a spațiilor verzi din jurul blocurilor.

      În această activitate sunt angrenate zilnic echipe de muncitori ai sectorului spații verzi din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., ce desfășoară acțiuni de cosire mecanizată a ierbii, greblează suprafețele cosite și adună resturile vegetale și deșeurile de altă natură (hărtii, plastic, gunoie, etc.), aflate în zona în care se desfășoară activitatea.

     Se intervine zilnic, în vederea întreținerii spațiilor verzi de pe principalele artere rutiere și aliniamente stradale, sensuri giratorii și parcuri, perimetrul blocurilor, urmând ca, progresiv, să fie cosite și spațiile verzi din cartierele orașului Mioveni.

     Cetățenii orașului sunt rugați să sprijine cu forțe proprii eforturile administrației publice locale de a avea un oraș frumos și curat, iar în acest sens, vă rugăm să nu mai aruncați deșeurile la voia întâmplării, pe spațiile verzi, străzi, în râuri sau păduri, deoarece efectele sunt cât se poate de dăunătoare pentru sănătatea noastră și pentru mediul înconjurător.

     Ne dorim ca printr-un efort comun să păstrăm orașul curat, iar astfel vă veți demonstra grija față de comunitatea din care faceți parte și față de ceea ce ne înconjoară.