Stimați locuitori, vă readucem în atenție necesitatea protejării rețelei de canalizare a orașului. Una dintre preocupările noastre majore este aceea de a oferi clienților noștri servicii de calitate cu respectarea standardelor naționale și europene de calitate, însă nu totul depinde de noi. Intervențiile la sistemul de canalizare al orașului, sunt efectuate de către echipele din cadrul societății noastre, zilnic, iar ca de fiecare dată, se constată că mulți oameni aruncă ceea ce nu trebuie în vasul de toaletă.

Angajații S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., au lucrat, în ultimele ore, pentru a desfunda canalizarea din oraș, respectiv, din zona străzii Logofăt Stanciu Mihoveanu. La nivelul sistemului de canalizare, în special pe rețelele cu diametre mari, au fost descoperite, aruncate, de la resturi menajere, diverse materiale textile precum și bucăți de materiale plastice. Toate acestea împiedică scurgerea apelor și implicit sunt responsabile de nefuncționarea sistemelor la capacitate maximă. Pentru desfundarea și spălarea conductelor de transport a apelor uzate societatea noastră depune eforturi însemnate, angrenând importante resurse umane și materiale, ajungându-se și la defecțiunea unor echipamente de pompare, a căror costuri de achiziție sunt foarte mari, acest lucru determinând și majorarea tarifului. Este foarte important ca dvs. să cunoașteți efectele neplăcute și uneori chiar grave, care apar ca urmare a deversării unor deșeuri menajere sau de altă natură, în rețeaua de canalizare.

În aceste condiții, în zonele unde cetățenii au transformat sistemul de canalizare într-o groapă de gunoi, există riscul de a se colmata ducând la nefuncționarea acestuia. În cazul blocării rețelei publice de canalizare trebuie să anunțați imediat dispeceratul S.Ed.C, apelând numerele de telefon: 0348 457 102 și 0736 202 067, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Indiferent de condițiile meteo, angajații vor răspunde sesizărilor dumneavoastră și vor interveni cu promptiudine acolo unde este nevoie.