Ca urmare a recomandărilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în contextul epidemiei cu virusul Covid-19, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. a luat măsuri privind protejarea și siguranța salariaților cât și a cetățenilor, motiv pentru care am decis ca distribuirea facturilor reprezentând serviciul apă-canal, aferente lunii februarie, să se suspende pe o perioadă de 20 de zile. Data scadentă aferentă acestor facturi va fi decalată cu cele 20 de zile.

            Clienții care au optat pentru primirea facturii prin mijloace electronice o pot achita, de la distanță, prin opțiunile puse la dispoziție de societatea noastră (la toate punctele de plată PayPoint; prin virament bancar: Banca Comercială Română – în contul RO74RNCB0625117623010001, Raiffeisen Bank – în contul RO20RZBR0000060012829447, BRD – în contul RO59BRDE030SV55522450300, Banca Transilvania – în contul RO23BTRL00301202J39327XX).

            Dorim să vă reamintim cât de utilă și benefică este opțiunea de a primi factura pe  e-mail, astfel evitându-se contactul direct între persoane. Procedura de acces la acest serviciu este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conțină numărul și data încheierii contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare; numele și prenumele titularului de contract sau numărul unei facturi emise de societatea noastră către dumneavoastră pentru locul de consum și numele și prenumele abonatului.

            Menționăm că și citirea apometrelor va fi sistată în această perioadă. În vederea facturării consumului de apă se vor efectua estimări, în funcție de media consumului pe ultimele 3 luni. Cetățenii care doresc să-și citească apometrul, o pot face urmând să transmită rezultatul citirii către societatea noastră, la numărul de telefon 0348.445.885 sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

            Toate măsurile implementate de societatea noastră sunt gândite astfel încât să respecte recomandările și măsurile de protecție împotriva Covid-19, emise de către Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență iar această activitate ar putea fi suspendată sau prelungită în funcție de evoluția situației la nivel general.