Inspecție video a canalizării și servicii de vidanjare – servicii complete pentru canalizarea menajeră!
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL dispune de o serie de dotări la standarde înalte pentru canalizarea menajeră, dispuse să uşureze procesul de detectare şi remediere a pierderilor şi disfuncţionalităţilor în reţelele de apă şi canalizare precum și pentru vidanjarea și spălarea conductelor. Iată ce servicii oferim:
 
LABORATOR INSPECȚIE VIDEO A CANALELOR CU CCTV
Oferim servicii de inspecție video a canalelor cu CCTV pentru detectarea pierderilor / autolaborator mobil, filmări pe baza cărora se pot face recepții video canalizare, în vederea obținerii certificatului de finalizare a lucrărilor.
Aparatura de tip CCTV realizează inspecția video a conductelor de canalizare, acolo unde oamenii nu au acces din cauza construcției sau a dimensiunilor mici ale acestora. Inspecția video se realizează la canalele nou construite pentru localizarea eventualelor defecte de montaj a conductei și racordurilor, sau pentru rețele în reabilitare, asigurându-se astfel o calitate mai bună a lucrărilor sau, în cadrul programului de mentenanță, pentru depistarea opturării sau aplatizării tubului, permițând astfel o intervenție în timp real, cu costuri reduse, la locul defecțiunilor constatate. Diametrul tuburilor pe care se poate face inspecția începe de la DN 250 mm.
Tariful lucrărilor de inspecție video este de 336,73 lei/oră
Tariful deplasării este de 11,22 lei/km.
Preturile conțin TVA.
Societatea noastră pune la dispoziţie CCTV-ul şi în alte judeţe. 
***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.
 
SERVICII VIDANJARE
Punem la dispoziţie un utilaj modern destinat vidanjării şi spălării cu presiune înaltă, special proiectat pentru zonele urbane şi rurale. Serviciile noastre cuprind desfundare conducte, desfundare canalizare, decolmatare, curăţare guri de scurgeri, curăţare/spălare fose septice, separatoare de grăsimi. 
Tariful lucrărilor de vidanjare este de 429,47 lei/oră.
Tariful deplasării este de 17,18 lei/km.
Preturile conțin TVA.
***Tarifele sunt informative, acestea pot fi negociate în funcţie de situaţie.
Aceste servicii se prestează pe bază de comandă și au la bază un contract de prestare a serviciului. Solicitările pot fi depuse la sediul nostru din strada Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, județul Argeș, tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886.