Pentru că vremea s-a răcit considerabil, în sezonul rece spațiul special amenajat pentru desfășurarea de activități de picnic din cartierul Făget va funcționa după un program mai restrâns. Astfel, începând cu data de 15 noiembrie, zona de picnic va funcționa după programul de iarnă: L – D: 10.00 – 18.00.

Zona de picnic Făget, singurul loc din oraș special amenajat pentru astfel de activități, pune la dispoziția vizitatorilor 13 grătare, 15 foișoare, mese și bănci, cișmele, toalete, supraveghere video, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cu vegetaţie medie şi joasă, iluminat public şi spaţiu de parcare, instalație de tiroliană.

Cu această ocazie, revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilităţile din zona de picnic, să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaleta, cişmea, grătare etc) şi să aibă un comportament decent, fără muzică ascultată la maxim. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi ca la încheierea activităţilor din zona de picnic, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate.

Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.