Ieri, 1 nov., la Complex Star Plaza din Bascov a avut loc cel mai important eveniment de business al anului. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a organizat cea de-a XXIII-a ediţie a Topului Firmelor din Argeş, eveniment ce a adus societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL locul II la categoria Servicii – Întreprinderi mari – Captarea, tratarea și distribuirea apei.

“Dorim să mulțumim pentru acest premiu Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Mulțumim în aceeași măsură autorităților locale – al căror sprijin a fost cu siguranță cel mai important în reușita noastră, partenerilor, angajaților pentru implicarea de care au dat dovadă în cei 8 ani de activitate, și nu în ultimul rând clienților noștri pentru încrederea acordată. Premiul este o recunoaștere a muncii noastre și ne onorează, iar fiecare dintre cei enumerați mai sus au contribuit la evoluția noastră. Rolul nostru, al celor care muncesc în serviciile publice, fie că vorbim despre alimentarea cu apă și canalizare, epurarea apelor uzate menajere, salubritate, spații verzi, iluminat public, este unul deosebit de important în viața comunității locale în care ne desfășurăm activitatea. În calitate de operator local, contribuim la dezvoltarea zonală și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, prin realizarea unei infrastructuri moderne, ca bază a dezvoltării economice.”– Viorel Ciobanu, Director General SEdC Mioveni.

Topul Firmelor din Argeș reprezintă un clasament obiectiv și concludent, precum și o bună ocazie de a radiografia performanța economică a firmelor din județul nostru.  SEdC Mioveni a împlinit anul acesta 8 ani de la înființare, timp în care a evoluat de la o societate mică, formată prin reorganizarea Serviciului ADP și a Serviciului de Iluminat Public, ce funcționau ca servicii distincte în subordinea Consiliului Local Mioveni, la societatea de astăzi, ce oferă o paletă largă de servicii specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, iluminat public, construcții civile, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, transport, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea noastră desfășoară si activități de restaurant-catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement, și a deschis, de curând, o modernă stație ITP și un service auto.