Tipărire

Așa cum am anunțat, s-a dat startul concursului “ADĂPOSTUL NU E ACASĂ”, proiect ce se adresează elevilor claselor 0 – VIII, și se desfășoară pe 3 secțiuni: POEZIE pentru câinele din adăpost “Te vreau acasă!”, O POVESTE fericită cu un animal și DESEN: “Eu și animalele”. Premierea va avea loc în cadrul programului primului târg de adopții de câini fără stăpân, ce va avea loc în oraș la finalul lui septembrie, la o data pe care o vom anunța în zilele ce urmează.
Societatea noastră delulează de mai multe luni o serie de acțiuni din sfera responsabilității sociale, pe tema animalelor fără stăpân, pentru promovarea unui comportament responsabil față de animale și conștientizarea impactului acțiunilor noastre asupra acestora.
Primăria orașului Mioveni prin Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, dar și prin promovarea adopțiilor și desfășurarea de campanii de informare cu privire la importanța sterilizării, campanii de educare, a copiilor dar și a adulților, care să contribuie la formarea unei atitudini pozitive în relaționarea cu animalele. Toate acestea, sperăm noi, vor avea ca rezultat o mai bună interacțiune cu animalele, scăderea numărului de incidente, a cazurilor de cruzime și abandon, precum și creșterea numărului de de câini sterilizați, vaccinați, înregistrați.