Pentru că educația ecologică trebuie să înceapă încă din primii ani de viață, și trebuie să contribuie la formarea unei conștiințe și a gândirii ecologice despre natură, dar și a formării unui comportament corect față de a aceasta, reprezentanții SEdC Mioveni au început astăzi o nouă serie de prezentări la instituțiile de învățământ din oraș, în cadrul campaniei de responsabilitate socială “Și eu prețuiesc apa – Noi avem nevoie de APĂ, iar APA are nevoie de noi”
Suntem convinși că educația ecologică va ajunge și dincolo de orele petrecute la clasă, și deși este un proces complex și de durată, va avea rezultate care se vor vedea în timp. 
Prima vizită am făcut-o, astăzi, la GPP “Campionii”, unde ne-am întâlnit cu preșcolarii de la grupele mari pentru a discuta despre imporanța apei. Micuții au urmărit filmulețe educative cu privire la apă și importanța ei, au desenat, au colorat, iar la final, pentru că au învățat cum poate fi prevenită risipirea prețiosului lichid, au primit câte o diplomă de “Detectiv al apei”. La finalul întâlnirii noastre, viitorii școlari ne-au promis că vor transmite mai departe, familiei și prietenilor, faptul că apa este o resursă limitată și că trebuie folosită cu grijă și atenție.
Mulțumim pentru ospitalitate doamnelor educatoare Iordan Nicoleta și Iacob Dumitra și doamnei director Mariana Cîrlănaru.